Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Ηλεκτρονικά βιβλία

 
Αγαπητοί μαθητές,
σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε τα βιβλία της ειδικότητας δωρεάν στη σελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου κάνοντας κλικ ΕΔΩ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι σε όλα τα εργαστήρια των μαθημάτων ειδικότητας, οι μαθητές πρέπει να προσέρχονται κατάλληλα ντυμένοι, δηλαδή με ρούχα άνετα τα οποία δεν εμποδίζουν την εκτέλεση των εργαστηριακών ασκήσεων! Αν κάποιοι το επιθυμούν μπορούν να έχουν μαζί τους ή και να αφήσουν στο συρτάρι τους μια αθλητική φόρμα!

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Αγαπητοί μαθητές,
σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 18/9 και τη Δευτέρα 21/9 τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω των εκλογών! Από Τρίτη η ειδικότητα θα λειτουργήσει με πλήρες ωράριο.

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Ωρολόγιο πρόγραμμα

Σας ενημερώνουμε ότι έχει βγει το ωρολόγιο πρόγραμμα από 15/9 έως 17/9. Για να δείτε το ωρολόγιο πρόγραμμα επισκεφτείτε τη σελίδα του σχολείου  http://www.epal.rethymnou.gr/  (Το ΕΠΑΛ ΡΕΘΥΜΝΟΥ > Ωρολόγιο πρόγραμμα) ή πατήστε ΕΔΩ. Το τμήμα των Βοηθών Φυσικοθεραπείας είναι ΒΦΥΣ.

Οι κάτοχοι απολυτηρίου Λυκείου απαλλάσσονται από τα μαθήματα Γενικής Παιδείας και προσέρχονται μόνο στα μαθήματα ειδικότητας!

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 
Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 14/9/2014, μετά τον αγιασμό, θα δοθούν τα βιβλία γενικής παιδείας, αλφαβητικά ανά τάξη!

Καλή σχολική χρονιά σε όλους!

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΠΑΛ 2015



Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τις σπουδές στα ΕΠΑΛ συνοψίζονται σε αυτόν τον οδηγό.
Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να ενημερωθείτε για τα διδασκόμενα μαθήματα, για τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα, για το επίπεδο του Πτυχίου, την περιγραφή των ειδικοτήτων αλλά και πολλά άλλα!

Κάντε κλικ ΕΔΩ

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΕΠΑΛ - ΠΟΙΟΙ ΑΠΑΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Οι εγγραφές στο 1ο ΕΠΑΛ Ρεθύμνου συνεχίζονται έως τις 15 Σεπτεμβρίου και ώρες 8:30 - 2:00.


Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοχοι απολυτηρίου Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου ή ισότιμου τίτλου, που εγγράφονται στη Β΄ τάξη Επαγγελματικού Λυκείου, απαλλάσσονται από τα μαθήματα γενικής παιδείας και λαμβάνουν μόνο πτυχίο. 


Επιπλέον οι κάτοχοι απολυτηρίου Γενικού Λυκείου, εφόσον κατέχουν και πτυχίο ειδικότητας ΕΠΑΛ, καθώς και οι κάτοχοι ισότιμου τίτλου Επαγγελματικού Λυκείου, έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε ειδικές πανελλαδικές εξετάσεις για εισαγωγή σε Σχολές, Τμήματα και Εισαγωγικές Κατευθύνσεις των ΤΕΙ, σε αντίστοιχες ή συναφείς ειδικότητες του πτυχίου τους, των Ανωτέρων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης, των Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, της Σχολής Αστυφυλάκων, των Σχολών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού και σε ειδικό ποσοστό θέσεων του συνολικού αριθμού εισακτέων, που ορίζεται με απόφαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων ή και του κατά περίπτωση αρμόδιου Υπουργού.

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Κάθε αγώνας κερδίζεται όταν η προσπάθεια καταβάλλεται μέχρι και τον τελευταίο πόντο στο σετ. Τώρα που διαμορφώθηκε το τελικό "σκορ&...