Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

PSILORITIS RACE


"Ο διεθνής ορεινός αγώνας «Psiloritis Race» αποτελεί μια αθλητική συνάντηση που προβάλλει τη σωματική άσκηση σε συνδυασμό με το περιβάλλον και την επαφή με τη φύση. Ο αγώνας, εκτός από τη μοναδικότητα της Ορεινής Κρήτης και τη συναρπαστικότητα που προσφέρει ένα μοναδικό ορεινό άθλημα αντοχής και περιπέτειας μαζί, στοχεύει να προσελκύσει αλλά και να αναδείξει έλληνες και ξένους αθλητές που αφοσιώνονται στο ορεινό τρέξιμο, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία ενός επίπονου αγώνα διάρκειας επτά περίπου ωρών. Γι' αυτό και οι αθλητές που θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στον Psiloritis Race (PR) θα εφαρμόσουν τη φιλοσοφία της ημιαυτονομίας, μεταφέροντας ελάχιστο υποχρεωτικό εξοπλισμό που θα τους προσφέρει τόσο ασφάλεια όσο και αυτάρκεια στη διάρκεια του αγώνα, παρά τη συστηματική και σε τακτά χρονικά διαστήματα τροφοδοσία της διοργάνωσης."

Οι σπουδαστές της ειδικότητας βοηθών Φυσικοθεραπείας θα συμμετέχουν εθελοντικά και φέτος στην αποθεραπεία των αθλητών υπό την επίβλεψη των φυσικοθεραπευτών Σ. Θεοδοσόπουλο, Α.Μυστράκη και Γ. Λιουδάκη! Είμαι σίγουρη ότι θα είναι μια καταπληκτική εμπειρία για όλους!!

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΥΛΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ - Β΄ΤΑΞΗ

Αγαπητοί σπουδαστές,
ξέρω ότι διαβάζοντας την ύλη των εξετάσεων, θα κατακλυστείτε από άγχος, ελπίζω δημιουργικό! Έχετε πια μάθει τεχνικές χαλάρωσης, χρησιμοποιείστε τις!!
Κάπου εδώ η σχολική γέφυρα που μας ενώνει θα πάψει να υπάρχει, αλλά ελπίζω η εμπειρία αυτών των δυο χρόνων να αποτελέσει τη νοητή γέφυρα που θα μας ενώνει στο μέλλον. Ήμασταν μια θεραπευτική ομάδα και προσπαθήσαμε εκούσια ή ακούσια να θεραπεύσουμε ο ένας τον άλλον, με αγάπη, κατανόηση, εμπιστοσύνη και αποδοχή. Όσοι το καταφέραν έστω και λίγο, ξέρουν το μυστικό για να γίνουν "θεραπευτές"...
Ύλη στην Πρακτική Φυσικοθεραπεία
Ύλη στην Εφαρμογή Φυσικών Μέσων
Ύλη στη Φυσικοθεραπεία

ΥΛΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Α΄ΤΑΞΗ

Αγαπητοί σπουδαστές,
το φετινό μας ταξίδι φτάνει προς το τέλος του...Υπήρξαν γαλήνιες στιγμές αλλά συνήθως τα νερά ήταν φουρτουνιασμένα... Για όλες τις στιγμές που περάσαμε μαζί, τις καλές και τις κακές, σας ευχαριστώ! Ήταν ένα μαγικό, διδακτικό ταξίδι για μένα και ελπίζω και για σας!

Οι εξετάσεις είναι προ των πυλών και αναρτώ την ύλη. Για περισσότερες πληροφορίες ή απορίες επικοινωνήστε μαζί μου:
Ύλη στην Ηλεκτροθεραπεία Ι (Θ + Ε)
Ύλη στα Φυσικά Μέσα (Θ + Ε)
Ύλη στη Μάλαξη Ι (Θ + Ε)
Ύλη στην Εισαγωγή στη Φυσικοθεραπεία (Θ+Ε)
Ύλη στην Κινησιολογία (Θ + Ε)

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Κάθε αγώνας κερδίζεται όταν η προσπάθεια καταβάλλεται μέχρι και τον τελευταίο πόντο στο σετ. Τώρα που διαμορφώθηκε το τελικό "σκορ&...